AKNÉS BŐRTISZTÍTÓ GUMIMASZK ANTI-ACNE 30G

anti-acne

Vásárlás

 A szeboreás arcbőrök hatékony kezeléséhez elengedhetetlen kellék ez a bőrtisztító gumimaszk. Normalizálja a faggyútermelést és a pórusok méretét. Tartalmaz szaponint és flavonoid jellegű anyagokat, melyek gyulladás csökkentő hatásúak. Az aknés bőrtisztító gumimaszk antiszeptikus hatású.

A gumimaszkok az ozmózis törvény alapelvén működnek, ezáltal a sokkal intenzívebben tudja felszívni a bőr a hatóanyagokat és a vizet.

Alkalmazás: 90 ml vízben oszlassunk el 15 grammnyi port és így 120 ml gumimaszkot kapunk, melyet egyenletes vigyünk fel a bőrre és 20 perc hatóidőt hagyjunk neki.

BIOPEPTIDES ANTIAGING ARCMASZK COSMECEUTICAL

cosm

Vásárlás

A lapmaszk jelentős varázsdió és kövér porcsin, C és E vitamin tartalma támogatja a szabad gyökök elleni védelmet, antioxidáns hatású. A biotechnológiából jól ismert réz-peptid vegyületek segítik a növekedési faktorok biológiai aktivitását. Jelentős sejtosztódás következményeként aktív ránctalanítás és felhám regenerációra számíthatunk. Erősíti a kötőszöveti fehérjeszálakat a hidrolizált kollagén tartalmának köszönhetően.

A lapmaszk igen jól kombinálható ultrahangos kezeléssel. Használjuk az ultrahang fejet közvetlenül a lapmaszk felett.

BIOPEPTIDES PÓRUS TISZTÍTÓ ARCMASZK PORE CLEANISING

clean

Vásárlás

Varázsdió kivonat tartalmának köszönhetően erős gyulladás csökkentő hatású lapmaszk. Sebgyógyító és regeneráló hatású Aloe vera és bio-peptid tartalmának köszönhetően. A savas és enzimatikus komponensei biztosítják fertőtlenítő  és pórusösszehúzó képességét.

A hatóanyagok könnyebb és mélyebb bejutása érdekében ultrahang kezeléshez kiválóan alkalmazható.

BŐRFIATALÍTŐ, ANTIAGING GUMIMASZK ANTI-AGING 30G

Vásárlás

 Legfőbb hatóanyaga a Spirulina alga, mely sejt regeneráló hatású. Hatására az elasztikus rostok rugalmasabbak, a kollagén rostok pedig merevebbek lesznek. Javítja a bőr tónusát, bőrfeszesítő hatása van.

Az ozmózis jelenségének köszönhetően a bőr sokkal intenzívebben tudja felszívni a hatóanyagokat és a vizet.

Ez a gumimaszk minden bőrtípusra eredményesen alkalmazható. Kifejezetten bőr feszesítő és ránctalanító hatással rendelkezik.

Alkalmazása: 15gr porhoz 90 ml vizet adjunk és keverjük csomómentesre, így 120 ml maszk anyagot kapunk. Ezt egyenletesen vigyük fel a bőrre és hagyjuk 20 percet száradni.

VITALIZÁLÓ GUMIMASZK VITAMIN BURST 30G

revit

Vásárlás

 Laminaria alga kivonatot és C-vitamint tartalmaz. Ezeknek a hatóanyagoknak együttes hatásának köszönhetően a vitalizáló gumimaszk intenzív antioxidáns hatású és pozitívan befolyásolja a kollagén szintézis folyamatát.

A gumimaszkok használata során az ozmózis jelensége jön létre így a bőr különösen nagy hatékonysággal képes felszívni a hatóanyagokat és vizet. A maszk minden bőrtípus esetében javallott, kimondottan jó eredményeket érhetünk el a napkárosodott és öregedő bőrök esetében.

Felhasználása: 90 ml vízzel keverjünk össze 15 gramm maszk port, egyenletesen oszlassuk el az arcbőrön és 20 percet hagyjuk fenn száradni.