Dermarollerek

Cégünk forgalmazásában 2 különböző méretű dermaroller kapható:

1) 0,5 cm széles rollerek 75 db 0,2 mm átmérőjű orvosi acél tűvel rendelkeznek, lehetővé teszik a nehezen hozzáférhető helyek (orr, szem) gondtalan kezelését,

2) 1,5 cm széles rollekek vagy 200 0,2 mm átmérőjű vagy 540 0,2 mm átmérőjű tűvel rendelkeznek, és általános arc-, hajas fejbőr-, és testkezelésekhez használatosak.

A magyarországi piacon a dermaroller terápia megjelenésekor a 200 tűs rollerek terjedtek el. Ez megfelelő kezelési alternatívát szolgáltat minden bőrpanasz kezelésében. Tűi mérsékelt nyomás alkalmazása mellett is optimális mélységbe hatol az irha rétegben.

Az 540 tűs rollerek 2010 körül kerültek a piacra. A roller sugaras szerkezetbe húzott titán bevonatú orvosi acél tűi jóval nagyobb felülettel érkeznek a bőrfelszínre, így intenzívebb nyomás kifejtése mellett kell alkalmazzuk, mint 200 tűs társait.

Ha a 540 tűs dermarollert ugyanolyan erővel nyomjuk a bőrre, mint a 200 tűs szoktuk, bizony az 540 tűs tűi nem fognak behatolni a kellő mélységbe. Tehát erősebben kell rányomnunk, a tűk számának megfelelően kb. 2-szer erősebben.