Hatóanyagok

Jelenleg 77 darab különböző mezoterápiás  mono- és komlpex hatóanyag ampullával rendelkezünk. Mono hatóanyagainkhoz számos, a gyártó által javasolt keverési segédlet áll szakembereink szolgálatára, a helyes hatóanyag vendég igényeinek és bőrtípusának kombinálására. A keverhető hatóanyagoknak köszönhetően, Ön  tökéletesen személyre és kozmetikai elváltozásra tudja szabni szolgáltatását.Ugyanakkor egy sor különböző összetételű, szinergikus elemekből összeállított hatóanyag koktél bővíti a kezelések tárházát.

Magyarország legnagyobb ampulla kínálatával rendelkezünk, készleteinket a vilagpiac folyamatos monitoringolása eredményeképpen folyamatosan ‘frissen tartjuk’. Legújabb innovációnk 5 bio-peptides, 4 növekedési faktoros, és 3 újabb Toscani koktéllal bővítettük, melyek az adott problémára megfelelő arányban és kombinációban tartalmazzák a szükséges hatóanyagokat. Ezzel segítve és fokozva a szakemberek munkáját és eredményességét. Ezzel együtt, közel 70 darab ampulla közül válogathatnak a kozmetikusok és az orvosok egyaránt.

ampullak-mezo

Ampulla palettánk számtalan problémára nyújt megoldást:

 • hidratálás,
 • ránctalanítás,
 • túlzott faggyútermelődés,
 • aknés bőr,
 • pigment rendellenességek,
 • keringési rendellenességek,
 • finom – és mélyránc kezelések,
 • bőrtónus fokozás,
 • stria kezelés,
 • különböző stádiumú cellulit kezelése,
 • helyi, lefogyaszthatatlan zsírdepók mozgósítása,
 • várandósság, vagy testsúly változás során keletkezett striák kezelése,
 • hajhullás csökkentése, illetve a folyamat megfordítása,
 • hajhagymák erősítése és növekedésük serkentése nőknél és férfiaknál egyaránt.

Dermarolleres kezelés során a tű méretétől függően, a hámrétegeben, vagy az irharétegben jönnek létre az apró lyukacskák és csatornák, melyek ideiglenesen áttörik a bőr védő rétegét,  így könnyítve a hatóanyagok bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe. A dermaroller önmagában is hatásos eljárás, hiszen az irharétegben létrejött lyukacskákat, az ott található fibrocyták, vagyis a kötőszövetet termelő sejtek, azonnal elkezdik kollagénnel gyógyítani.  Megfelelő hatóanyagok hozzáadásával az eredményt nagy mértékben tudjuk fokozható és gyorsítható.

Dermarolleres, illetve tű nélküli (elektroporáció) és tűs mezoterápiás kezeléseknél nagyon fontos a megfelelő minőségű és állagú ampulla kiválasztása. Kizárólag mezoterápiára fejlesztett, megfelelő mikrobiológiai tisztaságú és molekula méretű hatóanyagok juttathatóak a bőr mélyebb rétegeibe veszélytelenül. Kerülendő az egyéb, mezoterápiás és dermarolleres kezeléshez ajánlott készítmény, krém használata. Összetételüket tekintve, akár allergiás reakciót, fertőzést és bőrgyulladást is okozhatnak.

Cégünk által forgalmazott ampullák ampullák három kategóriába sorolandók. Kozmetikai jellegű ampulláinkat ultrahangos és elektroporációs kezelésekhez, orvos-kozmetikai ampulláinkat mikrotűs eljárásokhoz ajánljuk. Összetételüket tekintve a hatóanyagokat magas koncentrációban tartalmazzák, viszont nem tartalmaznak semmilyen mesterséges adalékanyagokat, tartósítószereket, színezőket, illatanyagokat vagy bármilyen más olyan anyagot, ami a bőrben káros elváltozást okozna.

Molekula méretük kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy a csatornán keresztül , közvetlenül a megfelelő sejthez jusson el a hatóanyag. Stabilitásuknak és sterilitásuknak köszönhetően, akár a hagyományos kozmetikai kezelésekbe is beépíthetőek, mint pl.: ultrahang, iontoforézis, különböző abráziós kezelések utóápolója ként, masszázs során, esetleg pakolások, vagy krémek hatóanyagainak gazdagítása gyanánt.

Hatóanyagaink ampullás vagy fiolás kiszerelésben kaphatóak, melyeket a felbontás után el kell használni. Alacsony hőmérsékleten egyes ampullák mérsékelt ideig tárolhatók, azonban az anyagkeverék sterilitását veszítheti.

Cégünk minden terméke megbízható forrásból származik, közvetlenül a gyártótól . Ennek köszönhetően tudjuk az árakat tartósan alacsonyan tartani.

Termékeinket csak bizonyítvánnyal rendelkező szakemberek vásárolhatják!